J

Klachtenprocedure Samenwerkingsverband

Klachtenprocedure Samenwerkingsverband

In de klachtenprocedure staat beschreven op welke manier u een klacht kunt indienen tegen een medewerker van het samenwerkingsverband. Het samenwerkingsverband heeft o.a. een intern contactpersoon voor ouders, verzorgers en leerlingen aangesteld. Hier kunt u informatie krijgen over de route waarop u een klacht kunt indienen. De interne contactpersoon voor ouders, verzorgers en leerlingen is Affie de Vries. Zij is werkzaam bij het samenwerkingsverband. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-33896051 of via de mail: affie.devries@swvzofriesland.nl.

Ook heeft het samenwerkingsverband een externe vertrouwenspersoon voor ouders, verzorgers en leerlingen ingehuurd. Zij is onafhankelijk en kan ouders en leerlingen ondersteunen bij een probleem of een klacht. De externe vertrouwenspersoon is mevrouw Adriaentsje Tadema, werkzaam bij de GGD-Fryslân. Zij is te bereiken op telefoonnummer 088 2299887 en via de mail op a.tadema@ggdfryslân.nl

Ouders, leerlingen, docenten, directies en besturen, maar ook vertrouwenspersonen kunnen de vertrouwensinspecteur van de Inspectie van het Onderwijs raadplegen wanneer zich in of rond de school (ernstige) problemen voordoen op het gebied van zedenmisdrijven, psychisch of verbaal geweld, discriminatie De vertrouwensinspecteurs zijn alle werkdagen tijdens kantooruren (08.00-17.00 uur) bereikbaar op het nummer: 0900 111 3 111 (lokaal tarief). 

Meer informatie over het samenwerkingsverband Zuidoost-Friesland staat op de website www.swvzofriesland.nl

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.