Raai

Cursus weerbaarheid en zelfverdediging

Vanaf eind oktober bieden we eerste- en tweedejaars de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus zelfverdediging en weerbaarheid. Het doel van de cursus is dat je leert om in alledaagse situaties (school, op straat of thuis) je wensen aan te geven en grenzen te stellen. Tevens is er aandacht voor samenwerken, samenleven en het verbeteren van de sociale omgang met elkaar.

Deze cursus bestaat uit praktijkgerichte oefenvormen in combinatie met kringgesprekken. De praktijkgerichte oefenvormen gaan veelal gepaard met fysiek contact. We leren je om te gaan met en het beheersen van hun energie, verbaalgerichte communicatievaardigheden (gedachten, emoties en gevoelens verbaal te verwoorden) en geloof in eigen kwaliteit en vertrouwen hebben in jezelf.

Deze cursus bestaat uit een zestal trainingen en zal worden gegeven op de locatie Raai. De cursus gaat op maandag 29 oktober voor de meisjes en op maandag 14 januari voor de jongens van start. Er wordt een eigen bedrage gevraagd van 15 euro per deelnemer. De cursus wordt gegeven op maandag van 16.00 uur tot 16:45 uur op school. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en de cursus zal doorgang vinden bij een minimum van 6 aanmeldingen.

De cursus wordt gegeven door Guido van den Boogaard, docent lichamelijke opvoeding op de Raai en daarnaast gecertificeerd zelfverdediging-/ weerbaarheid trainer.

Informatiemiddag

Op maandag 8 oktober 2018 om 16.30 uur wordt er een informatiemiddag voor geïnteresseerden georganiseerd op de locatie Raai. Je bent van harte welkom om samen met je ouder(s)/verzorger(s) deze informatiemiddag bij te wonen.

Inschrijven kan tot 5 oktober 2018 via deze link.

  • Weekthema Oase: Wie ben ik?

    Jezelf leren kennen, dat is een hele klus. Een ánder werkelijk leren kennen, dat is misschien nog lastiger.  

    lees meer
  • Weekthema Oase: Wie ben ik?

    Jezelf leren kennen, dat is een hele klus. Een ánder werkelijk leren kennen, dat is misschien nog lastiger.  

    lees meer

Andere locaties:

Maak een keuze...

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700