J

Leerlingenraad

Leerlingenraad

De leerlingenraad bestaat uit leerlingen van verschillende jaarlagen, en houdt zich bezig met zaken die leerlingen aangaan binnen de locatie. De leerlingenraad luistert naar leerlingen, bespreekt wat beter kan op school en praat hierover met de locatiedirecteur, mevrouw Everts. Daarnaast houdt de leerlingenraad contact met de leerlingenpanels, de schoolclub en de medezeggenschapsraad om te weten wat er speelt in de school.

Leerlingpanels
De leerlingenpanels bespreken met hun teamleider wat er speelt in hun leerjaar/leerjaren.

Schoolclub
De schoolclub organiseert schoolfeesten en acties. De schoolclub is bereikbaar via: schoolclub.raai@csgliudger.nl

Medezeggenschapsraad
In de medezeggenschapsraad (MR) zitten leerlingen, ouders van leerlingen en personeel van CSG Liudger. De rol van de MR verschilt per onderwerp. Wil je weten wat de medezeggenschapsraad doet, klik dan hier.

Contact
Heb je een vraag of een idee hoe het beter kan in onze school? Neem dan gerust contact op met de leerlingenraad. De leerlingenraad is op de volgende manieren bereikbaar:

  • doe een briefje in het postvakje (Leerlingenraad Raai)
  • mail naar leerlingenraad.raai@csgliudger.nl
  • spreek de leerlingen van de leerlingenraad aan (de foto’s van de leden hangen naast het meldbord)

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.