Splitting

Accentprogramma

Ontdek met ons accentprogramma van 4 uur per week wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We vinden het belangrijk dat jij de tijd neemt en krijgt om uit proberen wat bij je past. Hierdoor kun je een betere keuze maken voor je examenprofiel in de bovenbouw. En misschien nog wel het belangrijkste: kiezen voor een vervolgopleiding waar je blij van wordt omdat het de juiste keuze is voor jou. Kom je er gaandeweg het schooljaar achter dat het accent van je keuze niet helemaal bij je past, dan kies je het jaar erop een ander accent*.

Leerlingen die op de grens van mavo en havo zitten, bieden wij mavo+ waarmee je kunt onderzoeken welke vervolgstap in je schoolloopbaan – mavo of havo - het meest bij je past. In mavo+ volg je 2 uren per week accentlessen en 2 uren per week extra theorie. We werken daarbij nauw samen met onze havo/vwo-locatie Raai om voor jou de overstap zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zijn we vooral een school waar wij aandacht hebben voor jou. Je thuis voelen bij ons op school is de basis om het beste uit jezelf te halen. We vinden het dan ook belangrijk om goed contact te hebben met jouw thuisfront. Samen zorgen we voor een goede sfeer.

We bieden 6 accenten: creatief, sport, welzijn, economie en ondernemen, groen en techniek. Om je een indruk te geven van wat je bij de accenten kunt verwachten, hebben we een kwartetspel gemaakt. Misschien heb je het wel gekregen tijdens onze Open Lessen. Bekijk de kaartjes hieronder.

* Accenten worden aangeboden bij voldoende aanmeldingen.
 

  • Weekthema Oase: Wie ben ik?

    Jezelf leren kennen, dat is een hele klus. Een ánder werkelijk leren kennen, dat is misschien nog lastiger.  

    lees meer
  • Weekthema Oase: Wie ben ik?

    Jezelf leren kennen, dat is een hele klus. Een ánder werkelijk leren kennen, dat is misschien nog lastiger.  

    lees meer

Andere locaties:

Maak een keuze...

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700