Splitting

Over de locatie Splitting

Je thuis voelen bij ons op school is de basis om het beste uit jezelf te halen! Contact met jouw thuisfront is daarvoor ook erg belangrijk. Samen zorgen we voor een goede sfeer.

Accenten

In leerjaar 1 en 2 kun je praktijklessen volgen in een accent dat jij leuk vindt. We hebben zes accenten: sport, techniek, creatief, welzijn, groen en ondernemen.

Digitaal onderwijs

Kies je voor locatie Splitting? Dan gebruik je bij veel vakken een iPad. Het leren wordt daardoor uitdagender. We besteden  ook aandacht aan mediawijsheid. Dit doen we omdat wij het belangrijk vinden dat jij je goed kunt redden in een omgeving die steeds meer digitaal wordt. Alle docenten zijn geschoold in het leren en werken met behulp van een iPad.

Mediawijsheid

Tijdens de lessen 'mediawijsheid' maak je kennis met (sociale) media en leer je om op een plezierige en interactieve manier (bewust) om te gaan met (sociale) media.

Duurzaamheid

Bij de afdeling techniek krijg je les in duurzaamheid. Aan de hand van onze zonnepanelen en windturbine (naast de school) leer je alles over zonne-energie en windenergie.

  • Weekthema Oase: Wie ben ik?

    Jezelf leren kennen, dat is een hele klus. Een ánder werkelijk leren kennen, dat is misschien nog lastiger.  

    lees meer
  • Weekthema Oase: Wie ben ik?

    Jezelf leren kennen, dat is een hele klus. Een ánder werkelijk leren kennen, dat is misschien nog lastiger.  

    lees meer

Andere locaties:

Maak een keuze...

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700