100% geslaagd IB examen locatie Raai

We feliciteren de leerlingen van locatie Raai die geslaagd zijn voor het International Baccalaureate (IB) examen! Alle leerlingen (100%!!) hebben het examen succesvol afgerond waarmee ze aantonen dat ze ‘near-native speakers’ zijn; ze beheersen de Engelse taal op het niveau van hun moedertaal.

De leerlingen volgden in de bovenbouw een apart programma voor het vak Engels, het IB programma (International Baccalaureate). Bij dit programma ben je op een heel andere manier met de Engelse taal bezig dan tijdens een gewone Engelse les. De focus ligt op het analyseren van teksten en het schrijven van essays. Het programma wordt afgesloten met een examen dat laat zien dat je de Engelse taal op hoog niveau beheerst (IB Language A).

De leerlingen hebben in mei examen gedaan, maar doordat de examens in Engeland zijn nagekeken, was de uitslag later dan de uitslag van het vwo-examen. in september komen de (oud)leerlingen nog eenmaal terug op locatie Raai om het IB-diploma in ontvangst te nemen tijdens de speciale uitreiking.

Nogmaals van harte gefeliciteerd, we zijn trots op jullie!

 


  • Weekthema Oase week 47: Bang

    Ken jij dat een moeilijke of vervelende klus die je gedachten helemaal beheerst?  

    lees meer

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700