J

12 februari : online meeloopdag voor vwo 3

12 februari : online meeloopdag voor vwo 3

CSG Liudger organiseert op vrijdag 12 februari bij locatie Raai in Drachten een online meeloopdag voor leerlingen die volgend jaar instromen in leerjaar 4 van het vwo. De decanaten van de locaties in Burgum, Drachten en Waskemeer werken nauw samen om de leerlingen goed voor te bereiden op de bovenbouw. Leerlingen uit klas 3, werden vorige week verrast met een bezoekje aan huis. Ze ontvingen een persoonlijke uitnodiging voor de online meeloopdag en een goodiebag.

“We vinden het vooral in deze tijd erg belangrijk om persoonlijk contact te hebben met leerlingen en ouders/verzorgers. Tijdens het bezoek konden we de eerste vragen al beantwoorden”, aldus
Grietje Soet, teamleider bij locatie Raai. De overstap van 3 naar 4 vwo is een belangrijke stap voor de leerlingen. In leerjaar 3 moeten ze namelijk een profiel kiezen. Welk profiel ze kiezen is van groot belang voor het vervolg van hun schoolloopbaan. CSG Liudger locatie Raai werkt nauw samen met CSG Liudger locatie Burgum en Waskemeer en omringende VO-scholen om de overgang van klas 3 naar klas 4 soepel te laten verlopen.

Online meeloopdag
Met de online meeloopdag wil CSG Liudger leerlingen goed voorbereiden op de bovenbouw. Het programma van de online meeloopdag bestaat uit interactieve online lessen voor o.a. de vakken economie, filosofie en onderzoeken & ontwerpen. Aanmelden voor de online meeloopdag kan via Grietje Soet, g.soet@csgliudger.nl.

Online Open Huis
Op dinsdag 16 en donderdag 18 februari organiseert CSG Liudger een online Open Huis. Ook tijdens het online Open Huis is er binnen het programma aandacht voor leerlingen die instromen vanaf leerjaar 2 en hoger. Aanmelden voor het online Open Huis kan via www.csgliudger.nl/voorlichting    

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.