26 maart 2018: Liudgerlezing in Waskemeer

Maandag 26 maart organiseert CSG Liudger een Liudgerlezing met als centrale thema: ‘Pubers en de vijf talen van liefde’. Kortom hoe te communiceren met je tiener.  De Liudgerlezing is bestemd voor alle ouders/verzorgers én personeel van CSG Liudger (Drachten, Burgum, Waskemeer). In deze tijd lijkt het soms of het voor tieners belangrijker is hoe hun wifi-verbinding is dan de verbinding met hun ouders. Toch is dat een hele belangrijke basis voor hun ontwikkeling. Maar hoe kun je als ouders die verbinding op een gezonde manier leggen of in stand houden?

Programma
Sprekers deze avond zijn Jeannet en Lieuwe Bijleveld. Zij geven samen relatiecursussen en zijn ouders van zes kinderen. Jeannet werkt als ingenieur bij Wetterskip Fryslân en schrijft al jaren columns voor het Friesch Dagblad. Lieuwe is leraar en is jaren coördinator van opvangcentrum Lichtpunt geweest. Samen zijn zij sinds kort gestart met Stadsklooster Jabixhûs in Leeuwarden. Op een interactieve en humoristische manier gaan we aan de slag met het onderzoeken van communicatiestijlen en liefdestalen om manieren te zoeken naar wat past bij elke unieke tiener en zijn/haar ouders.

19.15 uur: inloop met koffie/thee
19.30 uur: opening door Dick Wilbrink, locatiedirecteur Waskemeer
19.35 uur: sprekers: Jeannet en Lieuwe Bijleveld
± 21.30 uur: afsluiting avond

Locatie
CSG Liudger
Leidijk 42-d
Waskemeer

Aanmelden
Aanmelden voor de Liudgerlezing is niet noodzakelijk.


  • Weekthema Oase week 30-34: Welkom

    Bij sommige mensen staat het op de deurmat geschreven: Welkom! Fijn dat je er bent, kom binnen, ga zitten, wil je wat eten, wat kan ik voor je inschenken?  

    lees meer

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700