J

Afscheid locatiedirecteur Arend Liebe

Afscheid locatiedirecteur Arend Liebe

Op 28 januari is in collegiale kring afscheid genomen van locatiedirecteur Arend Liebe. Met ingang van 1 februari 2021 is locatiedirecteur Arend Liebe met vervroegd met pensioen. Door de maatregelen rondom het coronavirus was het niet mogelijk om Arend Liebe een groot(s) afscheid te geven. Het afscheid wordt uitgesteld naar een moment waarop het weer mogelijk is om met grote groepen bij elkaar te komen.

Arend Liebe heeft dan meer dan 38 jaar bij CSG Liudger en haar voorgangers gewerkt, waarvan bijna 14 jaar als directeur van locatie De Ring. In deze jaren heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van CSG Liudger en in het bijzonder ons praktijkonderwijs. Wij gaan zijn rust, betrokkenheid en passie voor de leerlingen van ons praktijkonderwijs enorm missen. 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.