J

CSG Liudger doet mee aan de Nationale MeeWerkWeek

CSG Liudger doet mee aan de Nationale MeeWerkWeek

CSG Liudger heeft deze week deelgenomen aan de Nationale MeeWerkWeek. De directeuren hebben allemaal één dagdeel meegelopen met iemand van de eigen locatie en één dagdeel met iemand van een andere locatie.

Het was een inspirerende week! De ene directeur ging op bezoek bij de afdeling tweetalig onderwijs van locatie Raai, een andere directeur wilde graag meer weten over het reilen en zeilen binnen het Liudger Innovatielab en weer een ander maakte kennis met de keuzewerktijd van locatie Waskemeer. "Mooi om te zien hoe gedreven de collega's hun werk doen," aldus Dick Wilbrink, directeur locatie Waskemeer.

Nationale MeeWerkWeek
De Nationale MeeWerkWeek is een initiatief van CSU, met als doel de betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten en meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeften op de werkvloer. Door heel Nederland gingen directieleden van verschillende bedrijven en instellingen aan de slag op hun eigen werkvloer. Meer informatie staat op: www.nationalemeewerkweek.nl

KWIEK
De deelname aan de Nationale MeeWerkWeek vormt het startsein voor het project KWIEK. Onder de naam KWIEK biedt CSG Liudger diverse instrumenten aan, waarmee medewerkers hun duurzame inzetbaarheid kunnen vergroten.

{album-451-open}

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.