CSG Liudger locatie Splitting Apple Distinguished School

CSG Liudger locatie Splitting heeft donderdag 28 november het certificaat Apple Distinguished School voor 2019-2022 ontvangen uit handen van Fons van den Berg, werkzaam bij Apple Nederland. Apple Distinguished School is een zeer unieke certificering voor scholen die hun onderwijs op eigentijdse wijze inrichten. Er zijn op dit moment drie andere scholen in Nederland die zich Apple Distinguished School mogen noemen.

Om dit te vieren heeft CSG Liudger locatie Splitting een feestelijke uitreiking voor en door leerlingen georganiseerd. Van de catering, verslaglegging tot versiering de leerlingen hadden aan alles gedacht.

Apple Distinguished School
Apple Distinguished scholen zijn centra van innovatie, leiderschap en superieur onderwijs waar Apple producten uitnodigen tot creativiteit, samenwerking en kritisch denken. Ze hebben aantoonbare pedagogische successen geboekt en zijn een toonbeeld van innovatief gebruik van technologie voor leren, lesgeven en de schoolomgeving. CSG Liudger maakt al jaren gebruik van iPads in het onderwijs als aanvulling op de lesboeken.

Je wordt als school niet zomaar toegelaten tot de exclusieve wereldwijde groep die zich Apple Distinguished School mag noemen. CSG Liudger heeft tijdens een langdurig en intensief traject bewijs moeten leveren op de gebieden: visionair leiderschap, innovatief leren en lesgeven. “De medewerkers van locatie Splitting hebben leerlingen betrokken bij het traject en ontwikkelen op landelijk niveau vernieuwend onderwijs binnen Curriculum.nu,” aldus Fons van den Berg, Education Development Executive bij Apple Nederland.


  • Weekthema Oase: Wat een optimist

    Als je gaat doordenken, kun je overal iets achter zoeken.

    lees meer

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700