J

CSG Liudger Raai en Poppodium Iduna organiseren Liudger Live

CSG Liudger Raai en Poppodium Iduna organiseren Liudger Live

Op donderdag 1 juli organiseerden leerlingen van CSG Liudger locatie Raai, school voor havo en vwo in Drachten, ‘Liudger Live’. In verband met corona, werden er opnames van het evenement gemaakt bij Poppodium Iduna in Drachten. De opnames zijn vrijdag 9 juli vanaf 20.00 uur te zien op www.csgliudger.nl/liudgerlive.

Liudger Live
Tijdens Liudger Live krijgen alle leerlingen van de school de kans om hun creativiteit en muzikaliteit te tonen. Van dans, cabaret, kunstzinnige expressie tot zang. Er deden dit jaar ruim 50 leerlingen mee. “Liudger live was een mooie afsluiting van een bijzonder schooljaar. Tijdens Liudger Live dagen we leerlingen uit, om alleen of samen met klasgenoten hun talenten te tonen. De leerlingen werden muzikaal begeleid door de Liudger Legends, dé schoolband van CSG Liudger Raai en docentenband Fraai,” aldus Fedde Bloemhof, docent bij CSG Liudger locatie Raai.

Poppodium Iduna
Liudger live is normaal gesproken een groot live evenement. Door corona is er dit jaar voor een andere opzet gekozen. Bloemhof: “We hebben het evenement opgenomen. De opnames zijn vanaf vrijdag 9 juli te zien op onze website. Poppodium Iduna wilde graag een bijdrage leveren aan het evenement. We zijn erg blij met de samenwerking! Ze hebben hun locatie en faciliteiten beschikbaar gesteld en voor professionele opnames gezorgd”.CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.