J

CSG Liudger Raai organiseert Internationale Week

CSG Liudger Raai organiseert Internationale Week

CSG Liudger locatie Raai biedt tweetalig onderwijs aan voor havo- en vwo-leerlingen. Het lesprogramma van deze leerlingen bestaat uit lessen in het Engels en diverse internationale activiteiten. In verband met corona kunnen veel internationale activiteiten niet doorgaan. Daar heeft de school iets op bedacht! In de week van 26 t/m 30 april wordt er een ‘Internationale Week’ georganiseerd voor alle leerlingen van klas 1/ t/m 3 die gekozen hebben voor tweetalig onderwijs.

Internationale Week
Tijdens de Internationale Week krijgen de leerlingen een programma aangeboden met tal van leuke en leerzame activiteiten. Te denken valt aan highland games, een high tea, een art workshop, projecten met leerlingen in Spanje en studenten van NHL Stenden en het meespelen in de voorstelling Little Victorians in Schouwburg De Lawei. “We vinden het erg belangrijk om de leerlingen ook in deze bijzondere tijd, kennis te laten maken met andere talen en culturen en natuurlijk wat plezier te bieden”, aldus Jelleke Wierdsma, coördinator tweetalig onderwijs CSG Liudger.

Tweetalig onderwijs
CSG Liudger biedt al 15 jaar tweetalig onderwijs aan voor vwo-leerlingen. Vanaf dit schooljaar kunnen ook havo-leerlingen kiezen voor het tweetalig onderwijs. De leerlingen krijgen ongeveer de helft van de vakken in het Engels les en leren vloeiend Engels spreken en schrijven. Klik hier voor meer informatie over tto.

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.