J

Digitale informatieavond HAVOtop

Digitale informatieavond HAVOtop

Dinsdag 16 februari organiseert de HAVOtop in Burgum een digitale informatieavond voor leerlingen die volgend schooljaar starten in havo 4 op de HAVOtop. Tijdens de avond krijgen leerlingen en hun ouders informatie over de profielen en bijbehorende vakken zodat ze een goede profielkeuze kunnen maken.

In het derde jaar van de havo kiezen leerlingen een profiel. Leerlingen kunnen kiezen uit de profielen Cultuur & Maatschappij, Economie & Maatschappij, Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek. De profielkeuze is belangrijk omdat het van invloed is op de keuze voor een vervolgopleiding. Vervolgopleidingen stellen soms eisen aan de vakken die leerlingen hebben gevolgd op de middelbare school.

De HAVOtop is een samenwerkingsverband tussen CSG Liudger en OSG Singelland in Burgum en biedt leerlingen de mogelijkheid om de havo in Burgum af te ronden. De HAVOtop biedt de bovenbouw – leerjaar 4 en 5 – aan van de havo. Leerlingen kunnen de eerste 3 jaren van de havo volgen op één van de moederscholen in Burgum.  

De digitale informatieavond vindt plaats op dinsdag 16 februari van 19.30-21.00u. Meer informatie kunt u vinden op www.havotop.nl

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.