J

Gemeente Tytsjerksteradiel in gesprek met leerlingen

Gemeente Tytsjerksteradiel in gesprek met leerlingen

Wat betekent het voor leerlingen om niet normaal naar school te kunnen? Hoe kan de gemeente leerlingen helpen om goed in hun vel te zitten? Op deze en andere vragen kregen Andries Bouwman, wethouder en Susanne Sikkema, beleidsmedewerker onderwijs van de gemeente Tytsjerksteradiel antwoord tijdens hun bezoek aan CSG Liudger Burgum. Ze gingen met vier leerlingen in gesprek over het effect van de lock down op leerlingen. Echt spannend was het niet voor de leerlingen. Doordat ze in het leerlingpanel van de school zitten, wordt er regelmatig naar hun mening gevraagd. De heer Bouwman en mevrouw Sikkema vonden het gesprek dan ook erg boeiend en interessant.

Heb jij suggesties voor de gemeente Tytsjerksteradiel? Of wil je jouw verhaal kwijt? Stuur dan een e-mail naar burgum@csgliudger.nl met als onderwerp ‘Post voor de wethouder’. Dan zorgen wij dat jouw idee of verhaal bij dhr. Bouwman terecht komt!

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.