J

Gert Schooten nieuwe locatiedirecteur Raai

Gert Schooten nieuwe locatiedirecteur Raai

Met ingang van 1 augustus 2021 wordt Gert Schooten (1964) de nieuwe locatiedirecteur van CSG Liudger Raai, school voor havo en vwo te Drachten. De benoemingscommissie is unaniem geweest in haar positieve advies aan het College van Bestuur. Gert Schooten volgt Ina Everts op, die met ingang van 1 mei jl. locatiedirecteur is geworden bij CS Vincent van Gogh te Assen.

Gert Schooten is momenteel teamleider vwo op het Vechtdal College te Hardenberg. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan in het havo- en vwo-onderwijs. Als teamleider van de gehele onderbouw was hij verantwoordelijk voor 35 onderwijsprofessionals (OP en OOP) en ongeveer 550 leerlingen. De laatste jaren heeft hij locatiebreed (vmbo t/m gymnasiumplus) een leidende rol gehad bij de vormgeving en implementatie van een actueel onderwijsconcept. Daarnaast is hij initiatiefnemer en projectleider van het 10-14 onderwijs voor de regio Hardenberg. Eerder had Schooten leidinggevende functies op het Meander College en het Carolus Clusius College te Zwolle

Ook is hij als vakdidacticus verbonden geweest aan de vakgroep natuurkunde didactiek van de Universiteit Utrecht. Hij is zijn loopbaan in het onderwijs begonnen als docent natuurkunde en wiskunde aan Vincent van Gogh te Assen. In 2018 heeft hij de Executive Master of Management in Education aan de TIAS School for Business and Society succesvol afgerond.


Gert Schooten
CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.