Geslaagde introductie voor brugklasleerlingen locatie Waskemeer!

Menselijke piramides en kunst van toiletpapier: nieuwe brugklassers Waskemeer maken knotsgek kennis met elkaar tijdens introductiedag

Ooit een mini-musical van 20 seconden gezien? Of een kunstwerk gemaakt van toiletpapier? De nieuwe brugklasleerlingen van locatie Waskemeer hebben het gezien, gemaakt of gedaan. Zij maakten namelijk op 4 september kennis met de school en elkaar door middel van 33 knotsgekke opdrachten tijdens de introductiedag.

Na een gezellige en leerzame ochtend met de mentor en een heerlijke groepslunch, was het tijd voor de leerlingen om in actie te komen. Om ze wegwijs in de school te maken, maar ook met elkaar kennis te laten maken, hebben ze verschillende samenwerkingsactiviteiten gedaan in- en rondom de school. Bij het spel Crazy 33 hebben de leerlingen in teamverband opdrachten uitgevoerd om punten te verdienen. En dat viel nog niet mee, want waar vind je in Waskemeer een wild dier om op de foto te zetten? En hoe ziet een zelfgemaakt CSG Liudger dansje eruit? Kortom: de creativiteit van de leerlingen werd behoorlijk op de proef gesteld tijdens deze fanatieke speurtocht!

Naast het creatieve gedeelte in de ochtend, werd er ’s middags een sportief programma gevolgd. Op de fiets in hun sportiefste outfit zijn de leerlingen richting de sporthal van Haulerwijk gefietst, om hier opnieuw tegen elkaar te kunnen strijden. Er werd fanatiek gevoetbald, gehockeyd en gebasketbald. De leerlingen hadden aan het einde van de intensieve, maar gezellige introductiedag wel trek gekregen. Daarom was er door de conciërge een overheerlijk barbecue voorbereid om zo de introductiedag lekker af te sluiten.

Namens het hele team, wensen wij iedere leerling een heel mooi schooljaar toe.


  • Weekthema Oase: Zwak of sterk?

    Wie heeft ooit bedacht dat spierkracht het criterium voor het sterke geslacht is? Je hebt ook nog mentale kracht, sociale kracht, verbale kracht en wilskracht.

    lees meer

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700