J

Groep 8 leerlingen spelen vo-quiz op afstand

Groep 8 leerlingen spelen vo-quiz op afstand

Op vrijdag 5 februari hebben groep 8-leerlingen uit Drachten en omstreken via een ingezonden video meegedaan aan een online Quiz van CSG Liudger locatie Raai. De quiz werd gepresenteerd door meneer Bloemhof, docent bij locatie Raai.

De leerlingen moesten antwoord geven op vragen als: Wie is Liudger? Wie is die gekke keizer die water bij de wijn deed? Hoe heet die grote woestijn in Australië ? Zo maar een selectie van vragen die aan leerlingen gesteld werden. Deelnemende scholen hadden een pakket op school ontvangen waar doe-opdrachten mee gedaan konden worden. Bij de opdrachten moesten ze samenwerken, ies wat erg belangrijk is bij o.a. het Technasium. De deelnemers vonden het erg leuk om mee te doen!

Deelnemen met de klas?
Locatie Raai organiseert binnenkort nog een keer een VO-quiz om leerlingen kennis te laten maken met de school. Dit is natuurlijk is het ook een hele leuke klassenactiviteit voor groep 8. Wil je/u ook deelnemen met de klas? Neem dan contact op met Jaap Willem van der Linden (teamleider klas 1) – j.linden@csgliudger.nl

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.