J

Hilbrand Visser nieuwe locatiedirecteur CSG Liudger De Ring

Hilbrand Visser nieuwe locatiedirecteur CSG Liudger De Ring

Met ingang van 1 augustus 2021 wordt Hilbrand Visser (1982) de nieuwe locatiedirecteur van CSG Liudger De Ring, school voor praktijkonderwijs en pro-vmbo in Drachten. De benoemingscommissie is unaniem geweest in haar positieve advies aan het College van Bestuur. Hilbrand Visser volgt Arend Liebe op, die met pensioen is gegaan.

Hilbrand Visser werkt momenteel als afdelingsleider aan het Marne college te Bolsward. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan in het vmbo bb/kb onderwijs. Hij is als afdelingsleider integraal verantwoordelijk voor 35 onderwijsprofessionals en 270 leerlingen in het beroepsgerichte vmbo. Daarvoor was hij teamleider aan CSG Anna Maria van Schurman te Franeker en CSG Comenius te Leeuwarden. Hij is zijn loopbaan in het onderwijs begonnen als docent economie aan het Lauwers College te Kollum.

Visser heeft in 2016 de Master Educational Leadership op de Marnix Academie – Penta Nova succesvol afgerond en is momenteel bezig met een opleiding Design Driven Innovation aan NHL Stenden te Leeuwarden.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.