J

Klaar voor een technische uitdaging? Geef je op voor de Young Solar Challenge!

Klaar voor een technische uitdaging? Geef je op voor de Young Solar Challenge!

Beste leerlingen van de locatie Raai,

We gaan dit schooljaar een zonneboot bouwen en deelnemen aan de Young Solar Challenge! We gaan vanaf januari 2020 beginnen met het bouwen van de zonneboot op een externe locatie onder begeleiding van 1 of 2 docenten van de locatie Raai. Dit vindt deels plaats tijdens schooltijd. Bouwen kunnen we natuurlijk niet alleen, daar hebben we jouw hulp voor nodig!
We stellen een team samen dat bestaat uit 8 tot 10 leerlingen uit vwo 3, 4 of 5 die als hoofdtaak het bouwen van de boot hebben en daarnaast zijn gespecialiseerd in, of affiniteit hebben met één van de volgende specialismen:

  • Electrotechniek
  • Programmeren
  • Data analyse
  • PR
  • Social media
  • Sponsoring

Wil je ervaring opdoen met het bouwen van een zonneboot, meedoen met wedstrijden en kan je ons solarboatteam ondersteunen met één van de genoemde specialismen? Of ben je bereid die aan te leren? Dan zoeken we jou! Deze week, donderdag 19 september, staan dhr. Wilbrink en dhr. van Rooij om 11.50 uur en om 12.40 uur bij ‘geleende’ zonneboot bij de ingang van school om vragen te beantwoorden en vrijdag 20 september om 09.50 uur en 10.40 uur. Kom dus vrijblijvend langs.

Kijk voor meer informatie op https://www.youngsolarchallenge.nl/ of stel je vraag via youngsolarboat.raai@csgliudger.nl.

 

Met technische groet,

Dhr. Wilbrink en dhr. van Rooij

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.