J

Leerlingen De Ring voeren thuis praktijkopdrachten uit

Leerlingen De Ring voeren thuis praktijkopdrachten uit

Hoe zorg je dat je toch nog praktijklessen kunt volgen, terwijl je thuis zit? Daar heeft locatie De Ring iets op bedacht! De docenten hebben praktijkopdrachten voor thuis gemaakt. Het zijn allemaal opdrachten die met zo weinig mogelijk middelen en tegen zo laag mogelijke kosten uit te voeren zijn. Zo kregen de leerlingen bijvoorbeeld de opdracht om hun fiets grondig schoon te maken.

Ook de leerlingen bedenken van alles. Een leerling die nu geen houtlessen kan volgen, is thuis met een uitdagend project begonnen. “We zijn erg trots op onze leerlingen en docenten, het leren op afstand gaat goed. Collega’s missen de leerlingen, maar door met ze te praten via video zijn de leerlingen toch een beetje dichtbij,” aldus Afian Stornebrink-Ytsma, onderwijs- en organisatiecoördinator locatie De Ring.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.