Leerlingen in actie voor Spieren voor Spieren

Locatie Raai organiseert jaarlijks ter afsluiting van het schooljaar actiedagen. Tijdens deze dagen wordt geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. Deze week doen ruim 550 eerste-, tweede- en derdejaars havo- en vwo-leerlingen mee aan een sponsorrace op de wielerbaan van Sportpark De Fennen in Drachten om geld in te zamelen voor dit doel.

Spieren voor Spieren
Circa 20.000 kinderen in Nederland hebben een spierziekte. Hierdoor kunnen ze niet onbezorgd rennen, sporten en spelen. De ziekte beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Stichting Spieren voor Spieren wil deze kinderen een toekomst bieden. De stichting doet onderzoek naar spierziekten, heeft een community met topsporters in het leven geroepen die zich inzetten voor fondsenwerving, een kinder- en expertisecentra opgezet en stimuleert het ontwikkelen van hulpmiddelen. Meer informatie staat op www.spierenvoorspieren.nl

De sponsorrace vindt van 10 t/m 12 juli van 9.00 – 12.00 uur plaats op de Wielerbaan van Sportpark De Fennen, Noorderdwarsvaart 217 in Drachten. Wil je ook geld doneren? Ga dan naar www.sportenvoorspieren.nl/team/actiedagen-csg-liudger/doneren.  


  • Weekthema Oase week 47: Bang

    Ken jij dat een moeilijke of vervelende klus die je gedachten helemaal beheerst?  

    lees meer

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700