J

Nieuw! Tweetalig onderwijs voor havoleerlingen

Nieuw! Tweetalig onderwijs voor havoleerlingen

Vanaf schooljaar 2020-2021 kunnen ook havoleerlingen kiezen voor tweetalig onderwijs van CSG Liudger locatie Raai. Locatie Raai biedt vwo-leerlingen al 15 jaar de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te volgen.

Met tweetalig onderwijs (TTO) bouwen de leerlingen een grote voorsprong op voor een vervolgstudie in het hoger beroepsonderwijs of op de universiteit, waar de colleges en de boeken bij veel studies steeds vaker in het Engels zijn.

De leerlingen volgen de eerste drie leerjaren minimaal de helft van de vakken in het Engels. Ze worden als ware ondergedompeld in het Engels en leren de taal terwijl ze bezig zijn met bijvoorbeeld wiskunde, geschiedenis of aardrijkskunde. De voertaal in deze lessen is Engels. Na het eerste leerjaar maak ze een keuze voor tto 2 technasium of tto 2 gymnasium.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.