J

Nieuwe datum Open Huis

Nieuwe datum Open Huis

In de laatste week van januari stond ons Open Huis op de agenda. Door de nieuwe coronamaatrdegelen van de rijksoverheid zijn onze scholen in ieder geval gesloten tot 18 januari 2021. Dit zou betekenen dat onze medewerkers een week later alweer klaar zouden moeten staan voor het Open Huis. Bovendien moeten ze dan in de komende weken vanuit huis de voorbereidingen hiervoor treffen.

Daarom hebben we besloten het Open Huis te verplaatsen naar dinsdag 16 en donderdag 18 februari. Op beide dagen bieden wij een online programma aan op www.csgliudger.nl/voorlichting. Op basis van de coronamaatregelen van de rijksoverheid besluiten wij in januari of we tijdens het Open Huis ook bezoekers kunnen toelaten in onze schoolgebouwen. Volg de nieuwsberichten op deze website voor actuele ontwikkelingen.

 

 

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.