J

Nieuwe locatiedirecteur CSG Liudger Burgum

Nieuwe locatiedirecteur CSG Liudger Burgum

Met ingang van 1 augustus wordt Emiek van Campen (geb. 24-05-1973) de nieuwe locatiedirecteur van CSG Liudger te Burgum. Emiek van Campen volgt Mieke IJedema op, die na de zomer haar loopbaan een eigen vervolg gaat geven.

Emiek van Campen heeft tot en met 2019 gewerkt als onderwijsdirecteur bij het Roelof van Echten College te Hoogeveen. Daar heeft ze haar ervaring opgedaan in het voortgezet onderwijs. Zowel in het havo/vwo als in het vmbo. Ze was verantwoordelijk voor het onderwijsbeleid van alle teams van de afdelingen en clusters en van het Expertisecentrum Eduwiek.

Tot 2007 heeft Emiek van Campen in verschillende leidinggevende functies gewerkt in het bedrijfsleven. Van 2007 tot en met 2017 is ze zelfstandig ondernemer geweest van een hotel in Oostenrijk. Na haar terugkeer in Nederland heeft ze gekozen voor een leidinggevende baan in het onderwijs.

We heten Emiek van harte welkom bij CSG Liudger!

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.