J

Onderwijsbijlage Leeuwarder Courant: Meesterproef Waskemeer en profielwerkstuk Raai

Onderwijsbijlage Leeuwarder Courant: Meesterproef Waskemeer en profielwerkstuk Raai

Vandaag verschijnt de onderwijsbijlage van de Leeuwarder Courant. Daarin wordt onder andere aandacht besteed aan bijzondere profielwerkstukken en meesterproeven uit de regio. Twee van de achtergrondverhalen zijn afkomstig van leerlingen van CSG Liudger en daar zij we trots op!

De Leeuwarder Courant interviewde Jesse, Jitze en Julian van locatie Waskemeer. Zij bogen zich voor hun meesterproef over de vraag: Kun je de warmte benutten die melk afgeeft als een koe net gemolken is? En zou je die warmte kunnen gebruiken voor vloerverwarming in een kinderdagverblijf? 

Ook Anne Roos, Larissa en Charissa (havo, locatie Raai) staan in de onderwijsbijlage met hun profielwerkstuk 'Alice in Ethicsland'.

De moeite waard om te lezen!
Onderwijsbijlage Leeuwarder Courant

HIeronder een afbeelding van de gepubliceerde artikelen van de Leeuwarder Courant (bron: LC)

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.