J

Online toetsweek onderbouw

Online toetsweek onderbouw

Hoe moet je 2 puntjes op de e doen? Moet je bij opdracht 10 de persoonsvorm invullen? Zomaar wat vragen van leerlingen tijdens de toetsweek op afstand. Sinds afgelopen woensdag 3 februari zijn leerlingen van de onderbouw van locatie Raai bezig met het maken van toetsen op afstand. Docenten houden op afstand via Teams toezicht op de leerlingen. Natuurlijk zijn deze docenten ook beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

In deze week worden er in de hele onderbouw ruim 250 toetsen op afstand afgenomen. Dat vraagt een goede voorbereiding van de school en van de leerlingen. De toetsweek vindt plaats na overleg met de leerlingpanels in de onderbouw en na overleg met docenten. Zowel leerlingen als collega’s geven aan: “het is fijn dat er getoetst kan worden, dat geeft iedereen de mogelijkheid om te kijken hoe het staat met de voortgang bij de vakken”.  De toetsweek duurt voor de meeste klassen nog tot en met woensdag 10 februari. De leerlingen die het gymnasium volgen hebben nog 2 dagen extra vanwege de extra vakken die ze volgen.

Heel veel succes gewenst met jullie toetsweek!

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.