Ontwerper gezocht voor het project Zero tolerance

Ben jij goed in ontwerpen en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het project Zero tolerance? Meld je dan aan bij CJG Smallingerland.

In de gemeente Smallingerland wordt het gebruik van middelen, zoals alcohol, roken en drugs niet geaccepteerd. Helaas is geen enkele school vrij van het gebruik van middelen. De gemeente Smallingerland heeft samen met een aantal voortgezet en middelbare scholen, ouders, bedrijven, instellingen en partners het project ‘Zero tolerance’ opgezet, met als doel om het gebruik van middelen onder jongeren terug te dringen en ze bewust te maken van de schadelijke effecten. In oktober 2018 wordt er tijdens de Week van de opvoeding een gezamenlijke kick-off georganiseerd in aanwezigheid van de burgemeester en/of wethouder van de gemeente Smallingerland. Alle scholen krijgen dan een (gevel)bordje met het logo van het project erop.

Lijkt het je leuk dit logo te ontwerpen? Doe dan mee! Je kunt je voorstel tot vrijdag 7 september insturen. Kijk voor meer informatie op www.cjgsmallingerland.nl


  • Weekthema Oase week 47: Bang

    Ken jij dat een moeilijke of vervelende klus die je gedachten helemaal beheerst?  

    lees meer

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700