J

Profielwerkstuk Databeleven genomineerd voor LC Toptalent 2021

Profielwerkstuk Databeleven genomineerd voor LC Toptalent 2021

Hoe ziet je woonwijk eruit over 10 jaar? Op welke plek plaatsen we een toekomstig windpark? Op deze en vele andere vragen gaven leerlingen van de HAVOtop antwoord in hun profielwerkstuk 'Databeleven'. Met dit werkstuk staan ze in de finale van het LC Toptalent 2021. LC Toptalent is uitgegroeid tot hét podium voor excellente scholieren. Naast eeuwige roem zijn er drie geldprijzen van 333,33 euro te winnen. De jaarlijkse verkiezing van de beste werkstukken van Friesland vindt dit jaar plaats op woensdag 21 april.

Bezoekers van www.lc.nl kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete werkstuk in de periode van 7 tot en met 19 april. Het meest gekozen werkstuk komt in aanmerking voor de publieksprijs. Dit is eveneens een geldbedrag van 333,33 euro. De mooiste werkstukken zijn uitgelicht in de Leeuwarder Courant, zo ook het werkstuk Databeleven.

Bron: Leeuwarder Courant, woensdag 7 april 2021


 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.