J

Raynaud Ritsma opent online Open Huis

Raynaud Ritsma opent online Open Huis

CSG Liudger organiseert dinsdag 16 en donderdag 18 februari Liudger Thús: een online Open Huis voor groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers. Vanwege corona kunnen de leerlingen helaas niet op school komen. Daarom brengt CSG Liudger het Open Huis dit jaar naar de leerlingen toe, onder de noemer: Liudger Thús!

Reportage in de scholen
Presentator en zanger Raynaud Ritsma opent 16 en 18 februari het online Open Huis op www.csgliudger.nl/voorlichting. Hij neemt groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers mee de school in. Dit doet hij op alle locaties van CSG Liudger in Burgum, Drachten (De Ring, Splitting en Raai) en Waskemeer. Hij gaat in gesprek met leerlingen, de locatiedirecteur en een docent over het onderwijs, de sfeer en plekken in de school waar zij zich het meest thuis voelen.

Online programma
De scholen van CSG Liudger organiseren op de website www.csgliudger.nl/voorlichting online activiteiten om de groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers in tijden van corona toch de sfeer te laten proeven en te informeren. Op het programma staan o.a. VR-tours, online lessen, een quiz en vele leuke en informatieve filmpjes.

Persoonlijke contact
Ook is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben met een medewerker van een locatie. Dit kan telefonisch, via de chat of WhatsApp. Zodra het weer mag, wil CSG Liudger de leerlingen alsnog verwelkomen op school om kennis te maken.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.