J

Scholen voor praktijkonderwijs organiseren themadag: Jezelf kunnen zijn is een feest

Scholen voor praktijkonderwijs organiseren themadag: Jezelf kunnen zijn is een feest

Beide locaties voor praktijkonderwijs in Drachten (OSG Singelland De Venen en CSG Liudger, locatie De Ring) organiseren op maandag 2 maart een dag met als centrale thema:‘Jezelf kunnen zijn is een feest’.

De dag staat gepland op Paarse maandag. Tijdens Paarse maandag – vergelijkbaar met Paarse vrijdag - wordt aandacht besteed aan gender- en seksuele diversiteit (LHBTI), verschillen in huidskleur en religie. De boodschap die deze dag centraal staat is dat iedereen zichzelf mag zijn en dat verschillen mogen bestaan. Leerlingen hebben voor de gelegenheid zelf speciale paarse t-shirts ontworpen en bedrukt. Zo wordt zichtbaar dat iedereen hetzelfde is en worden leerling die zich anders voelen, gesteund om zichzelf te (mogen) zijn. Op school en ook daarbuiten

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.