J

Schrijfster Wilma Geldof op bezoek in Burgum

Schrijfster Wilma Geldof op bezoek in Burgum

Wilma Geldof, schrijfster van o.a. de historische boeken 'Het meisje met de vlechtjes' en Elke dag een druppel gif' heeft drie workshops verzorgd voor leerlingen van CSG Liudger Burgum. Tijdens de workshops stonden de verhalen uit de boeken centraal.

De leerlingen hadden het boek 'Het meisje met de vlechtjes' tijdens de lessen Nederlands gelezen en konden zelf het boek 'Elke dag een druppel gif' lezen. Ter voorbeiding op de virtuele rondleiding in het Anne Frank Huis, kregen ze de opdracht om het stripboek 'Het Dagboek van Anne Frank' te lezen. Normaal gesproken gaan de leerlingen altijd naar het Anne Frank Huis in Amsterdam, maar dat kon dit jaar helaas niet ivm corona. Als afsluiter van het project moeten de leerlingen zelf een kort, historisch verhaal schrijven.

Ook Weekblad De Actief heeft aandacht besteed aan het bezoek van Wilma Geldof, lees onderstaand het artikel!

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.