J

Strava-club CSG Liudger maakt meters

Strava-club CSG Liudger maakt meters

Vorige week hebben de leden van de Strava-club van onze school fantastische dagen gehad op het ijs. De eerste meters werden al gemaakt door leerlingen en collega’s in de buurt van Feanwâlden. Al snel volgenden de gebieden rond Earnewâld en de ijsbaan in Burgum. Ook ouders deden actief mee aan het maken van ijsmeters in onze club. Veel leerlingen hebben grote afstanden bij elkaar geschaatst, fantastisch om deze sportieve prestaties op afstand toch te kunnen volgen! Zo viel ook op dat onze eigen collega Lysbeth Bootsma maar liefst 87 kilometer op de ijzers maakte, gevolgd door Chris van Panhuis die zichzelf met 56 kilometer naar een tweede plek schaatste. Griet Strikwerda pakte nietsvermoedend brons met 55 kilometer in de (sportieve) benen.  Wat een prestaties! Maar de grootste prestatie werd samen behaald met alle schaatsende leden van de club! Samen zouden we naar Parijs kunnen schaatsen, of naar Berlijn, of nog beter, 3 keer de elfstedentocht. Strava-club CSG Liudger Burgum schaatste wel geteld 747,23 kilometer bij elkaar! Dit zorgt dat tijdens deze grijze dagen nog dat fantastische gevoel van vorige week naar boven komt! Wat een meters, wat een sportiviteit. 

Wil je ook meedoen aan deze club? Maak dan een gratis Strava-account aan, zoek bij Clubs naar CSG Liudger Burgum en word lid. Samen met nu al 135  leerlingen, ouders en collega’s blijven we fit en motiveren we elkaar om te bewegen. Wandelingen, fietstochten en hardloopmomenten, ieder op z’n eigen sportieve manier.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.