J

Tachtig kroppen sla voor de voedselbank Smallingerland

Tachtig kroppen sla voor de voedselbank Smallingerland

Praktijkonderwijsscholen CSG Liudger De Ring en OSG Singelland De Venen steunen dit jaar samen de voedselbank Smallingerland. Zeven weken geleden hebben de leerlingen de sla zelf geplant. Ze zijn daarna in de schooltuin bezig geweest met schoffelen en water geven aan de slakroppen. Op 18 juni hebben leerlingen de sla geoogst en hebben ze de tachtig kroppen bij de voedselbank afgeleverd en ook drie kratten met andijvie. De leerlingen werden met open armen ontvangen door de enthousiaste medewerkers van de voedselbank. 

Groendocent Tjeerd de Jong (CSG Liudger) zorgt er al jaren voor dat de voedselbank voorzien wordt van sla vanaf de schooltuin. Komende week brengt hij samen met leerlingen nogmaals tachtig kroppen sla naar de voedselbank.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.