J

Vrijwilligster locatie Raai ontvangt lintje

Vrijwilligster locatie Raai ontvangt lintje

Diny Bergsma-de Vries is 24 april door burgemeester van de gemeente Smallingerland Jan Rijpstra gebeld, om te vertellen dat het Zijne Majesteit de Koning haar benoemd heeft tot lid in de orde van Oranje Nassau. Voor deze onderscheiding komen mensen in aanmerking die zich enorm inzetten voor de samenleving.

Diny is al sinds 2005 vrijwilligster bij CSG Liudger locatie Raai. Ze is bibliothecaris en zit in de klankbordgroep. Bij Diny in de mediatheek komen leerlingen die graag willen lezen en zij begeleidt deze leerlingen in het kiezen van een mooi en goed leesboek. Er zijn ook leerlingen die lezen niet zo leuk vinden. Diny weet ook deze leerlingen enthousiast te maken om te gaan lezen: niet omdat het moet, maar omdat het leuk is. Zij doet dit vanuit haar eigen interesse voor literatuur. Medewerkers en leerlingen die een luisterend oor nodig hebben, kunnen altijd bij Diny terecht. 

Diny, het is je gegund! Van harte gefeliciteerd!
 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.