J

Vwo-team locatie Raai on tour langs gediplomeerden

Vwo-team locatie Raai on tour langs gediplomeerden

In tijden van corona is alles anders. Zo ook de diploma-uitreikingen voor geslaagden. Voor de geslaagde vwo-leerlingen van CSG Liudger locatie Raai stond dinsdag 23 juni wel een heel bijzondere uitreiking op het programma.

Op deze dag ging het vwo-team van locatie Raai met een bus op pad om de leerlingen hun diploma persoonlijk te kunnen overhandigen. De bus stopte op acht plekken in en om Drachten, waaronder in Burgum, Nijega, Boornbergum, Ureterp en Beetsterzwaag. Op iedere locatie werd op een door de gemeente aangegeven plek, een feestje van 25 minuten georganiseerd rekening houdend met de anderhalve meter afstand.

Een feestje compleet met muziek, een rode loper, een alcoholvrij drankje, een korte speech van de mentor en natuurlijk het ondertekenen van de diploma’s. “Het was een hele organisatie, maar we vonden dat onze leerlingen wel een bijzonder feestje hadden verdiend. Ze hebben al zoveel moeten missen”, aldus Bas van Rooij, teamleider vwo bovenbouw locatie Raai.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.