J

Wij Techniek schenkt domotica-panelen aan het Liudger Innovatielab

Wij Techniek schenkt domotica-panelen aan het Liudger Innovatielab

Ontwikkelingsfonds Wij Techniek heeft domotica-panelen inclusief lesmateriaal aan het Liudger Innovatielab beschikbaar gesteld, met als doel voortgezet onderwijs-leerlingen kennis te laten maken met installatietechniek en de toekomstmogelijkheden in deze branche.

Wij Techniek (voorheen Otib) is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche en bereikt leerlingen met gerichte investeringen om ze te enthousiast te maken voor techniek. Wij Techniek richt zich daarbij niet alleen op het werven van jongens voor de techniek, maar ook meisjes. Ook voor hen biedt de branche namelijk veel mogelijkheden.

“We hebben gekozen voor het Liudger Innovatielab, omdat leerlingen van verschillende opleidingen in het Innovatielab kennismaken met nieuwe technieken. Bij de domotica-panelen wordt  lesmateriaal geleverd, bestaande uit realistische opdrachten en projecten,” aldus Harrie Nanninga, VO consulent bij Wij Techniek. De panelen zijn inmiddels geïnstalleerd, de docenten getraind, dus na de herfstvakantie kunnen de lessen beginnen.

Het Liudger Innovatielab is de plek voor docenten, leerlingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en kennisinstellingen, om te experimenteren met moderne leertechnologie en zo te werken aan vernieuwend onderwijs. Het delen van kennis, ervaring en leermiddelen staat daarbij centraal. Bedrijven en instellingen stellen leermiddelen beschikbaar, omdat zij het belangrijk vinden om te investeren in innovatieve toepassingen voor het onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.csgliudger.nl/innovatielab.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.