Schoolkosten

Het volgen van onderwijs bij CSG Liudger is zoals de wet voorschrijft kosteloos. Dit betekent dat ouders niet hoeven te betalen voor het reguliere onderwijs en voor de schoolboeken en/of leermiddelen. Als school ontvangen wij echter niet voldoende middelen om het aansprekende onderwijs dat wij onze leerlingen willen bieden ook te kunnen betalen. Daarom vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Daarnaast zijn er verplichte schoolkosten. De verplichte schoolkosten kunnen worden gesplitst in vaste kosten welke horen bij de gekozen opleiding en aparte kosten voor excursies en/of activiteiten waarvoor de leerling zich eventueel kan opgeven. Hieronder vindt u een overzicht van de schoolkosten per locatie:

Voor meer informatie over de vrijwillige ouderbijdrage en de verplichte schoolkosten kunt u de algemene toelichting op de schoolkosten bekijken. Onder downloads en publicaties vindt u meer informatie over Stichting Leergeld.

Voor vragen kunt u contact opnemen via schoolkosten@csgliudger.nl.


  • Weekthema Oase week 13 – Die ene plek

    Alle bijzondere momenten uit je leven zijn aan een speciale plek verbonden. Als er weer komt, stromen de herinneringen vanzelf naarbinnen. Soms is dat fijn en soms niet.

    lees meer

Downloads

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer info@csgliudger.nl 0512 305 700