J

Gemengde onderbouwklas

Gemengde onderbouwklas (Pro-vmbo)

CSG Liudger beschikt over een gemengde onderbouwklas praktijkonderwijs/vmbo (Pro/vmbo). De gemengde onderbouwklas is bedoeld voor leerlingen die zich op de grens van het praktijkonderwijs en vmbo bevinden. In deze klas krijg je de kans om je in 2 of 3 jaar voor te bereiden op de bovenbouw van het vmbo, met als uiteindelijke doel het behalen van een vmbo-diploma.

Je krijgt les in een kleine groep en extra begeleiding van je persoonlijke coach. De vakken Nederlands, Engels, biologie en wiskunde volg je op de Splitting (vmbo) en de praktijklessen en een aantal algemeen vormende vakken (AVO) op De Ring (praktijkonderwijs). Je kunt alleen in aanmerking komen voor de gemengde onderbouwklas als je over een toelaatbaarheidsverklaring beschikt. Vervolgens word je ingeschreven in het praktijkonderwijs.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.