J

Topsport

Topsport

CSG Liudger heeft een topsportvriendelijk klimaat. De faciliteiten die CSG Liudger aanbiedt, zijn gericht op het begeleiden van (aankomende) topsporters in relatie tot de combinatie topsport en onderwijs, met als doel het behalen van het gewenste onderwijsdiploma. Dit houdt in dat CSG Liudger extra faciliteiten aanbiedt aan topsportende leerlingen, zodat zij hun sport zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Voorbeelden van extra faciliteiten zijn:

  • roosteraanpassingen;
  • incidenteel vrijgeven bij (internationale) nationale wedstrijden;
  • verplaatsen van proefwerken;
  • verplaatsen van opdrachten.

Het is daarbij belangrijk te weten dat het geven van vrijstellingen van vakken in principe niet is toegestaan.

Registratieformulier
Om in aanmerking te komen voor een topsportstatus moet een registratieformulier worden ingevuld. Dit formulier stuur je naar m.iedema@csgliudger.nl. Hij maakt vervolgens een afspraak met je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor/coach om te bespreken wat je nodig hebt.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.