J

Theoretische leerweg/ mavo

Theoretische leerweg

Als je een theoretisch georiënteerde opleiding wilt doen, dan kies je voor de theoretische leerweg van het vmbo. Deze leerweg duurt vier jaar en wordt aangeboden op de locaties Burgum, Waskemeer en Splitting in Drachten. Bij de Splitting wordt de theoretische leerweg 'mavo' genoemd.

In de theoretische leerweg krijg je alleen algemeen vormende vakken en doe je examen in minimaal 6 vakken. Bij CSG Liudger word je gestimuleerd om een extra vak te volgen. Je slagingskans wordt daarmee vergroot en je kun je breder oriënteren op een vervolgopleiding. Wanneer je naar de havo wilt, dan is een extra vak verplicht. Na het behalen van je diploma kun je dus naar de havo of kiezen voor een mbo-opleiding niveau 3 of 4. 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.