J

Online Open Huis gemist?

Online Open Huis

Online Open Huis

Vanwege het coronavirus kunnen we jou en je ouders/verzorgers helaas niet op onze locaties verwelkomen. Natuurlijk willen we jullie graag kennis laten maken met onze scholengemeenschap en vijf locaties in Burgum, Drachten (De Ring, Raai en Splitting) en Waskemeer. Op dinsdag 16 februari en donderdag 18 februari organiseren we daarom van 16.00 tot 21.00 uur een online Open Huis, genaamd Liudger Thús. Tijdens het online Open Huis kunnen jullie:

  • een reportage in de school bekijken
  • voorlichtingsfilmpjes bekijken
  • (live) activiteiten bijwonen
  • en vragen stellen aan onze voorlichters

Er vinden op twee momenten (live) activiteiten plaats. Jullie bepalen zelf op welk moment jullie aansluiten:

  • 16.00 tot 18.00 uur
  • 19.00 tot 21.00 uur

De (live) activiteiten worden 16 en 18 februari op de voorlichtingswebpagina van onze locaties gepubliceerd. Ter voorbereiding op het online Open Huis kunnen jullie op deze webpagina's alvast voorlichtingsfilmpjes bekijken en de tv-show, die eind november is uitgezonden tijdens de online voorlichtingsavond voor ouders. Klik hieronder op de locatie van jullie voorkeur om naar de webpagina te gaan.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Uiterlijk een week voor het online Open Huis ontvangen jullie via de e-mail het complete programma. Geen bevestiging ontvangen? Kijk of de bevestiging in de spambox zit of neem contact op via voorlichting@csgliudger.nl

  • * velden zijn verplicht.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.