J

Accent op aandacht

Open Lessen Burgum_klassikaal

Open Lessen locatie Burgum

CSG Liudger organiseert jaarlijks Open Lessen voor leerlingen uit groep 8. Tijdens de Open Lessen draaien de leerlingen een dagdeel mee op het voortgezet onderwijs. De opzet van de Open Lessen zal er dit jaar, met het oog op COVID-19, iets anders uitzien. Aangezien leerlingen geen 1,5 meter afstand hoeven te houden, zijn uw leerlingen ook dit jaar gelukkig welkom! Wij nodigen u en uw leerlingen van harte uit op woensdag 11 november van 14.30 – 16.00 uur of op donderdag 12 november van 14.30 – 16.00 uur.  

Coronavirus
Bij alles wat we organiseren houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de Open Lessen roosteren we onze lessen uit, maken we de groepen kleiner en zorgen we ervoor dat uw leerlingen niet in nauw contact komen met onze leerlingen en docenten.


Praktijkonderwijs
Leerlingen die in aanmerking komen voor praktijkonderwijs zijn maandag 9 november van 12.45 – 14.45 uur welkom bij de Open Lessen voor praktijkonderwijs. De Open Lessen vinden plaats bij locatie De Ring, De Ring 6 in Drachten. Heeft u leerlingen die hiervoor in aanmerking komen, dan kunt u contact opnemen met Paulien Kuipers:
p.kuipers@csgliudger.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 29 oktober via onderstaand formulier.

  • * velden zijn verplicht.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.