J

Accent op aandacht

Open Lessen individueel Burgum

Open Lessen Burgum

CSG Liudger organiseert jaarlijks Open Lessen voor leerlingen in groep 8. Tijdens de Open Lessen maak je kennis met het voortgezet onderwijs en onze locaties door een dagdeel mee te draaien. De opzet van de Open Lessen zal er dit jaar, met het oog op COVID-19, iets anders uitzien. Wil jij kennismaken met het voortgezet onderwijs en CSG Liudger Burgum en kom je niet met de klas naar de Open Lessen van CSG Liudger Burgum, dan ben je woensdag 11 november of donderdag 12 november van 14.30 - 16.00 uur van harte welkom!

Coronavirus
Bij alles wat we organiseren houden we rerkening met de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de Open Lessen roosteren we onze lessen uit, maken we de groepen kleiner en zorgen we dat je niet in nauw contact komt met onze leerlingen en docenten.


Praktijkonderwijs
Leerlingen die in aanmerking komen voor praktijkonderwijs zijn maandag 9 november van 12.45 – 14.45 uur welkom bij de Open Lessen voor praktijkonderwijs. De Open Lessen vinden plaats bij locatie De Ring, De Ring 6 in Drachten. Aanmelden kan bij Paulien Kuipers:
p.kuipers@csgliudger.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier.

  • * velden zijn verplicht.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.