J

Accent op aandacht

Open Lessen individueel Waskemeer

Open Lessen Waskemeer

CSG Liudger organiseert jaarlijks Open Lessen voor leerlingen in groep 8. Tijdens de Open Lessen maak je kennis met het voortgezet onderwijs en onze locaties door een dagdeel mee te draaien. De opzet van de Open Lessen zal er dit jaar, met het oog op COVID-19, iets anders uitzien. Wil jij kennismaken met het voortgezet onderwijs en CSG Liudger Waskemeer en kom je niet met de klas naar de Open Lessen van CSG Liudger Waskemeer dan ben je woensdag 11 november van 11.00 - 15.00 uur van harte welkom!

Coronavirus
Bij alles wat we organiseren houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de Open Lessen roosteren we onze lessen uit, maken we de groepen kleiner en zorgen we dat je niet in nauw contact komt met onze leerlingen en docenten


Aanmelden
Aanmelden voor de Open Lessen van woensdag 11 november kan via onderstaand formulier.

  • * velden zijn verplicht.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.