J

Accent op aandacht

Open Lessen praktijkonderwijs

Open Lessen praktijkonderwijs

CSG Liudger organiseert jaarlijks Open Lessen voor leerlingen in groep 8. Kom je in aanmerking voor het praktijkonderwijs of de gemengde onderbouwklas Praktijkonderwijs-vmbo, dan ben je maandag 9 november welkom bij de Open Lessen van locatie de Ring, De Ring 6 in Drachten. Tijdens de Open Lessen maak je kennis met het voortgezet onderwijs en onze locatie door een dagdeel mee te draaien.

Coronavirus
De opzet van de Open Lessen zal er dit jaar, met het oog op COVID-19, iets anders uitzien. Bij alles wat we organiseren houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de Open Lessen roosteren we een deel van onze lessen uit, maken we de groepen kleiner en zorgen we dat je niet in nauw contact komt met onze leerlingen en docenten.  


Aanmelden
Aanmelden voor de Open Lessen van maandag 9 november kan via onderstaand formulier. Heb je vragen neem dan gerust contact op met Paulien Kuipers: p.kuipers@csgliudger.nl.

  • * velden zijn verplicht.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.