J

Accent op aandacht

Open Lessen Waskemeer klassikaal

Open Lessen Waskemeer

CSG Liudger organiseert jaarlijks Open Lessen voor leerlingen in groep 8. Tijdens de Open Lessen draaien de leerlingen een dagdeel mee op het voortgezet onderwijs. De opzet van de Open Lessen zal er dit jaar, met het oog op COVID-19, iets anders uitzien. Bij alles wat we organiseren houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Aangezien leerlingen geen 1,5 meter afstand hoeven te houden, zijn uw groep 8 leerlingen van harte welkom! De Open Lessen van CSG Liudger locatie Waskemeer vinden dit jaar plaats op woensdag 11 november van 11.00 - 15.00 uur.

Praktijkonderwijs
Leerlingen die in aanmerking komen voor praktijkonderwijs zijn maandag 9 november van 12.45 – 14.45 uur welkom bij de Open Lessen voor praktijkonderwijs. De Open Lessen vinden plaats bij locatie De Ring, De Ring 6 in Drachten. Heeft u leerlingen die hiervoor in aanmerking komen, dan kunt u contact opnemen met Paulien Kuipers:
p.kuipers@csgliudger.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 29 oktober via onderstaand formulier.

  • * velden zijn verplicht.

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.