J

Schoolresultaten

Schoolresultaten

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk openheid van zaken te geven over de resultaten van onze school. Daarom doen wij mee aan Vensters VO. Vensters VO verzamelt alle cijfermatige informatie over scholen voor voortgezet onderwijs in één systeem. Op initiatief van een aantal organisaties, waaronder de scholen voor VO en het ministerie van onderwijs, worden gegevens over de school op internet gezet. Op www.scholenopdekaart.nl zijn gegevens te vinden over schoolprestaties, onderwijsbeleid, kwaliteit en bedrijfsvoering. De resultaten van de school worden vergeleken met landelijke gemiddelden. Scholen blijven zelf eigenaar van de gegevens en houden zelf de regie over de verantwoording van de resultaten.

Resultaten per locatie

Voor meer informatie over de gegeven informatie in het SchoolVenster, kan contact opgenomen worden met de betreffende locatiedirecteur.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.