J

FROSK

FROSK

Fryske Opliedings Skoalle

CSG Liudger maakt deel uit van FROSK. FROSK staat voor Fryske Opliedings Skoalle. Het is een partnerschap van de NHL-Stenden en de RUG aangevuld met scholen die stageplekken en begeleiding bieden. Deze scholen zijn: Simon Vestdijk (Harlingen), RSG Magister Alvinus (Sneek), CSG Liudger (Drachten), OSG Singelland (Drachten) en CSG Bogerman (Sneek).

Voor FROSK staan persoonlijke aandacht, ruimte voor eigenheid/authenticiteit, betekenisvol leren, aandacht voor talent en de klik tussen student en school en tussen student en begeleider centraal. ‘Coachen op kwaliteiten’ en ‘aansluiten bij de eigen kracht’ staan in de begeleiding voorop. Daarnaast wil de FROSK expliciet bijdragen aan het verkrijgen van een breed beeld van de professionaliteit van het docentschap. De diversiteit in leeromgevingen van de opleidingen en verschillende VO-scholen en -locaties bieden de mogelijkheid met veel verschillende contexten kennis te maken. Meer informatie over FROSK staat op www.frosk.frl.
 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.