Device

Wij willen onderwijs verzorgen dat aansluit bij onze leerlingen en de wereld waarin onze leerlingen opgroeien. Daarom maken we in ons onderwijs gebruik van een laptop of een iPad (locatie Splitting klas 3 ens 4).

Onderwijs met behulp van een laptop

Wij kiezen daarbij bewust voor een mix van boeken en digitaal materiaal. De laptop wordt gebruikt ter ondersteuning in de klas en buiten de klas, als aanvulling op de lessen en in toenemende mate voor gepersonaliseerd leren. Denk hierbij aan het opzoeken van informatie en het maken van oefeningen en/of aantekeningen. Dit biedt flexibiliteit, maakt onderwijs op maat mogelijk en lessen afwisselender en mogelijk effectiever.

Ouders/verzorgers kunnen voordelig een laptop aanschaffen via CSG Liudger. Bij het bestellen, uitleveren en het verlenen van service, werkt CSG Liudger samen met een externe partij. Door met één partij samen te werken kunnen de laptops tegen een sterk gereduceerd tarief en met garantie worden aangeboden. Daarnaast kunnen ouder(s)/verzorger(s) kiezen voor een servicepakket in geval van schade. CSG Liudger stelt software beschikbaar. Na aanmelding ontvangen de ouder(s)/verzorger(s) een link naar de bestelpagina.

Met ouder(s)/verzorger(s) die geen laptop kunnen of om principiële bezwaren willen aanschaffen, worden afspraken gemaakt, bijvoorbeeld over een betalingsregeling. Het is tevens mogelijk een eigen laptop mee te nemen, mits deze voldoet aan bepaalde specificaties. 

Via de webshop CSG Liudger – Studywise kunnen ouders/verzorgers een laptop bestellen voor hun kind. In het welkomstpakket van de leerling zit een informatiebrief met een toelichting en een kortingsvoucher. 

Bekijk de veelgestelde vragen over het bestellen en uitleveren van laptops. 

Wil je weten hoe je je nieuwe laptop moet installeren? Bekijk dan het instructiefilmpje. 

Alle scholen van CSG Liudger hebben een ICT servicepunt, waar jij met al je vragen over je laptop terecht kunt.  

Heb je nog vragen over dit onderwerp?

Neem dan gerust contact op via onderstaand e-mailadres.